Bewertungen von Fratelli dItalia Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Willem
30 Januar 2023
kadir
31 Dezember 2022

Lekkerste pizza shoarma. Ik kom al jaren en verveelt nooit.

R.Vittali
28 Dezember 2022
Ruud
26 Dezember 2022

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorger

Paul Habraken
16 Dezember 2022

Heerlijk !

Eline
1 Dezember 2022
Z
18 November 2022

Grote bestelling geplaatst, tijdig geleverd en lovende reacties van aanwezigen. Aanrader!

Van den berg
15 November 2022
Rafoe
15 November 2022

Heerlijke pizza's, die snel Ăšn op zeer correcte wijze bezorgd worden.

Anke Labrie
13 November 2022

Zeer snel bezorgd, aardige jongen Ă©n prima pizza, lekkere royale salade en goed merk ijsje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim
24 Oktober 2022

Heerlijke pizza’s, goede portie. Bezorging binnen afgesproken tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anette
24 Oktober 2022
Hessel
20 Oktober 2022

Snelle levering en erg lekkere pizza, bedankt!

Tarik
17 Oktober 2022

Al 7 jaar bestel ik m’n pizza’s bij Fratelli, zeer vriendelijke eigenaar, het eten altijd warm & smakkelijk mogen ontvangen! Top bezorgers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

marjo
17 Oktober 2022

Pizza was koud. Bezorger stond na telefoontje opeens op 3-hoog voor mijn deur. Met benedenburen mee naar binnen gegaan. Zei dat hij wel had aangebeld... Bel werkt gewoon. Beetje vaag verhaal.

Kikkerlina
9 Oktober 2022

Perfect crust!!!

Marleen
17 September 2022

Beste team Dit keer minder tevreden. Het (betaalde). Drankje mistte en de pizza’s waren een stuk droger dan normaal.

Marcha
14 September 2022

Pizza was wat te lang in de oven gebleven. Calzone idem dito. Na dit telefonisch te hebben doorgegeven wel een nieuwe calzone gekregen. De pizza was al verdwenen in een hongerige man. Prima opgelost de calzone was zoals ik het gewend ben na vervanging

Lino Boekelman
6 September 2022

Altijd lekker knapperig en vers. De Pizza Caprese met verse tomaat en basilicum is mijn favoriet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Jong
24 Juli 2022
Van Bijsterveld
17 Juli 2022

De pizza’s zijn heerlijk maar als ik ze eet bij Louis Davids dan zijn ze warmer en nog veel lekkerder. De pizza courgette lekker maar mag iets meer courgette op.

IreneNL
3 Juli 2022

Uitstekende pizza, ietsje meer groene kaas op de vier kazen. Uitstekend!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liselore
29 Juni 2022

Heerlijke dunne, smaakvolle pizza. Nieuwe vaste pizzarestaurant om de hoek!

Y
27 Juni 2022
C
14 Juni 2022
I
2 Juni 2022
Manon
28 Mai 2022

Verrukkelijke pizza’s, dunne bodem, verse ingrediĂ«nten en niet vet. Super snel via website bestelling.

Marcha
27 Mai 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Danny Andreas
16 Mai 2022

Hele lekkere pizza en kip

I.
6 Mai 2022

Heerlijke pizza met vlotte en vriendelijke bezorgers. Aanrader.

Winni
6 Mai 2022
Danny
4 Mai 2022

De lekkerste pizza's in Amsterdam

Karin
25 April 2022

Heerlijk gegeten, maar wel wat weinig voor €12,50.

Simon
18 April 2022
Simon
4 April 2022
Eline
28 MĂ€rz 2022
Jeannette
16 MĂ€rz 2022

Zoals altijd: heel erg lekkere pizza. Knapperige bodem, royaal belegd. Salade een beetje rommelig.

Winni
11 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza’s en snel bezorgd.

Eline
26 Februar 2022

Super snel en heel erg lekker!

Barber
13 Februar 2022

De pizza was echt heel erg lekker. Lekkerder dan vroeger :) ben niet zo’n pizza fan maar super hoor!

Elbert Schrier
26 Januar 2022

Uitstekende kwaliteit en heel erg flexibel in de levering. Top Pizzeria!

Janneke
16 Januar 2022
Anne
13 Januar 2022

Heerlijke pizza’s en fijn en service!

I. Ho
12 Januar 2022
Cynthia
22 Dezember 2021

Altijd lekker eten en snelle bezorging

Marlies
14 Dezember 2021

Lekker snel weer bezorgd en vriendelijke bezorger! De pizza kon iets warmer maar verder heerlijk gegeten!

Julie
25 Oktober 2021
Adreo
15 Oktober 2021

Delicious

Burk
9 Oktober 2021
Sim
3 Oktober 2021
Paul
18 September 2021

Op vrijdagavond na 30 min bezorgd, pizza en knoflooksaus zijn zeer goed

Roger
30 August 2021

Heerlijke pizza. Het kiezen van 2 ‘smaken’ per pizza is super!

Daphne
20 Juli 2021

Heerlijke pizza’s en top bezorger!

Anjo
14 Juli 2021
Jesse
12 Juli 2021

Lekkere pizza, snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marlies
10 Juli 2021

Heerlijke pizza’s en altijd snelle bezorging. Top!

Marco
8 Juli 2021
Jacqueline de Groot
7 Juli 2021

de lekkerste pizza's van Amsterdam!!

jos
5 Juli 2021
xw
28 Mai 2021

Top bezorging! Binnen 15 min geleverd, zo hoort dat tegenwoordig!

Ingmar
20 Mai 2021

Mijn favoriete pizzeria! Heerlijke pizza’s en meestal binnen een kwartier op tafel. Bedankt Fratelli!

hetty
11 Mai 2021
K. Calis
16 April 2021

Overheerlijke pizza. Goed belegd. Snelle levering, dus lekker warm.

hetty
24 MĂ€rz 2021
Esther
20 MĂ€rz 2021

Heerlijke pizza, snel bezorgd, aardige beZorger. Had iets meer groente op gekund

Marlies
10 MĂ€rz 2021

Lekker weer snel bezorgd!

jos
10 MĂ€rz 2021
Allard
23 Februar 2021

Leuke vriendelijke snelle bezorging. Krokante dunne goede pizza. Aan te radenđŸ‘đŸŒ

Jos
19 Februar 2021

Helemaal ok

Jasper
19 Januar 2021
Carmen
15 Januar 2021

On time and tasty

Marianne Linnenkamp
7 Januar 2021

Bestelling was op tijd. En de pizza was lekker!

Jacqueline de Groot
17 Dezember 2020

WAS WEER HEERLIJK EN SNEL BEZORGD

Philippus
13 Dezember 2020

Heerlijke gerechten vlotte bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

hetty
9 Dezember 2020

lekkere pizza, prima salade en snelle bezorging, prima!

Jacqueline de Groot
7 Dezember 2020

heerlijke pizza's en vlotte en correcte bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
5 Dezember 2020

Een 4stagioni pizza gegeten. Was heerlijk! Geen klachten. Heb er van genoten.

Nicolaas B.
4 Dezember 2020

De pizza's op zich waren heerlijk. EĂ©n opmerking: de bodem had wel iets knapperiger gemogen. En de pizza's mogen van mij iets kleiner, maar dat is natuurlijk zeer persoonlijk. Tenslotte de insalate (wat was het ook al weer). Lekkere tomaat, goede sla, erg veel (te veel) mozarella, geen dressing. Die hebben we maar zelf toegevoegd. Samenvattend: Fratelli d'Italia is onze favoriete pizzeria.

Jacqueline de Groot
30 November 2020
Mark
23 November 2020

Wederom een heerlijke pizza. Goede dunne krokante bodem en rijk belegd. Bezorging was ook weer vlot en goed.

Steven
9 November 2020
Joost
4 November 2020

Super snelle en vriendelijke bezorging!

stefan
1 November 2020
Allard
30 Oktober 2020

Veel beter dan de “Amerikaanse” concurrenten met aanbiedingen. Als je van Italiaanse pizza houdt., moet je hier zijn.

Strphanie
25 Oktober 2020

Een '(h)eeeeerlijke' pizza, lieve bezorging ook. Tot de volgende keer!

Marlies
24 Oktober 2020

De pizza’s hadden iets warmer mogen zijn, verder weer een heerlijke maaltijd!

steph
23 Oktober 2020

Snel bezorgd, lekker pizza's, constant kwaliteit.

Benno
17 Oktober 2020
Gerard
15 Oktober 2020

50 minuten is wel lang wachten.

Anoniem
11 Oktober 2020

Lekkere smakelijke pizza's. Werden snel bezorgd en ze waren nog heerlijk warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.A.Wardenaar
24 September 2020

Ik ben een zeer tevreden klant bij Fratelli d' Italia !

Ande Stokman
9 September 2020

Jullie zijn gewoon helemaal geweldig, lekkerste pizza's van de wereld echt waar.

Hetty
3 September 2020

Prima pizza’s en supersnelle bezorging👍

Sophie Nadorp
24 August 2020

Pizzas zijn altijd super heerlijk! Altijd warm en snel klaar. Alleen de knoflook saus zat er niet bij

Ben van Veen
19 August 2020

Jammer dat je de ansjovis ben vergeten, dat maakt de pizza nu juist wat beter van smaak

de Wit
27 Juli 2020

we vonden de pizza's lekker dun precies goed De pizza met ansjovis was goed,maar de pizza met paprika had geen paprika erop maar olijven,waar ik niet zoveel van hou

Winni
27 Juli 2020
Jasper
25 Juli 2020
Elcke
13 Juli 2020

Heerlijke, smaakvolle pizza's met een knapperige korst. Enige verbeterpunt; van mij mag er als je extra betaald voor een supplement wel wat meer van het betreffende ingrediënt op de pizza worden gedaan. Verder een echte aanrader!

m.duzink
10 Juli 2020
Mark
8 Juli 2020

Zoals altijd heerlijke pizza's! Lekkere dunne en knapperige bodem. Bezorging was ook goed: vlot en vriendelijk.

Nicolas
1 Juli 2020

Weer helemaal prima. En lekker warm. En mooi op de gevraagde tijd.

Tim
24 Juni 2020
Nicolas
24 Juni 2020

Voortreffelijke pizza's. Mooie dunne bodem. Deze gaan we vaker bestellen.

m.duzink
22 Juni 2020
Rj
13 Juni 2020

Altijd snel en lekker

Willem Boerkamp
28 Mai 2020

via app besteld, ging gemakkelijk. Pizza was smakelijk, erg vriendelijke bediening, zelf gehaald !

Jasper
23 Mai 2020
Remco
20 Mai 2020
Benno
10 Mai 2020

Heerlijke pizza's!

Laurens
27 April 2020
Marlies
23 April 2020

Snelle bezorging, top

Ricardo
23 April 2020

Erg lekkere pizza’s en rappe bezorging. Een aanrader!

Jappie
18 April 2020

Top zoals altijd jongens

Philip
4 April 2020

Lekkere calzone en snel klaar

Maria
28 MĂ€rz 2020

Supersnelle bezorging en heerlijke pizza!

Christina
15 MĂ€rz 2020

Heerlijke dunne pizza tonno die goed belegd is. Bezorgservice is goed en volgens afspraak.

Maria
5 MĂ€rz 2020
Mark
21 Februar 2020

Heerlijke pizza en een fantastische tiramisu! Bezorger was ook keurig op tijd.

Isabelle
4 Februar 2020

Snelle bezorging, mond verbrand aan mijn pasta. Pasta smaakte zoals het moest. “Ik had de carbonara” de pizza’s hebben een ”echte” italiaanse bodem. Zeker een aanrader.

Chios Media
28 Januar 2020

beleg, zoals toevoeging ananas was een beetje mager. Verder alles goed van smaak, echt lekker. Lekkere dunne bodem, warm afgeleverd. Tot de volgende keer!

Pablo
24 Januar 2020
Lelde
19 Januar 2020
Pablo
16 Januar 2020

All the food was delicious and fresh made. Also the delivery was very fast. will order again :)

Andrea
5 Dezember 2019
Grace Dubois
2 Dezember 2019

Het eten wad nog warm toen het werd bezorgd. In geen tijden zo een lekkere vegetarische Calzone gegeten. Rijkelijk gevuld met groente en mozzarella. Mijn dochter bij wie ik was had Cannelloni en mijn man Lasagne Bolognese

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chris
27 November 2019
Roman
23 November 2019
Chris
21 November 2019
Lelde Steinberga
20 November 2019
Anoniem
16 November 2019

We bestellen met regelmaat. En het eten is echt heel goed. De laatste twee bestellingen hebben we echter beide keren niet de correcte producten ontvangen. Wordt supersnel opgelost na een belletje, echter blijft het natuurlijk niet fijn dat je ‘versnipperd’ zit te eten met je familie.

Jacqueline
8 November 2019

Goeie pizza’s! Helaas waren ze niet warm meer!

Laurens
24 Oktober 2019

Altijd goed!

Simone
22 Oktober 2019

De pizza’s en lasagnes zijn ALTIJD mega lekker! Hier bestel ik de beste lasagne. Dit keer had ik een pizza Hawaï. Ik had een normale grote besteld, maar door een foutje kreeg ik een mega grote! Blije verassing!! Dankjulliewel!

jaap
18 Oktober 2019

Gisteren weer een heerlijke warme knapperige pizza gekregen, tip doe is gek een mix je pizza in 2 helften/ smaken, in ieder geval ik heb gesmuld.

Steven
11 Oktober 2019

Heerlijk gegeten en snelle bezorging.

Don
9 Oktober 2019

Goeie pizza, lekker krokant en goed belegd. Bezorger had wat vrolijker en vriendelijker kunnen zijn. Maakt het geheel toch net even af.

Laurens
6 Oktober 2019

Deze mensen snappen het! Altijd perfecte pizza’s, de grote (41mm?) is een klapper want precies genoeg voor als je vriendin 2 stukken mee eet. Verder snelle bezorging door vriendelijke gasten.

Ro
30 September 2019

Prima zoals altijd. Groeten de buurman van de Eemsstraat

Daphne
27 September 2019

Gisteren mijn eerste pizza daar besteld echt een aanrader. Super mooie schone winkel en een heerlijke pizza gegeten, geen vette deegplak echt TOP.

Gerard
13 September 2019

Calzone was aan de bovenkant helemaal kapot.

K.n.h
12 September 2019
Gerard
5 Juli 2019
Maarten
17 Juni 2019

Snel bezorgd, top kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Winni
12 Juni 2019

Lekker pizza snelle bezorging!

Jerp
12 Mai 2019

Lekkere pizzza’s snel bezorgd! Top restaurant!

Gerard
23 April 2019

Super snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cindy
8 April 2019
Ben
8 April 2019
Bart
29 MĂ€rz 2019

Prima pizza! Dunne knapperige bodem, lekker spicy en snel bezorgd!

Gerard
25 MĂ€rz 2019
Fokke
24 MĂ€rz 2019
Anoniem
24 MĂ€rz 2019

Top pizza's!

Allard
17 MĂ€rz 2019

Heerlijke pizza afgehaald. Volgende keer weer.

Anoesjka Van Aanholt
17 MĂ€rz 2019

Bezorging ging snel, aardeige bezorger en de pizza’s waren lekker en warm. Calzone alleen wel erg veel deeg.

Gemma Nust
3 MĂ€rz 2019

We hadden een grote pizza (45 cm) besteld die heel lekker was. Jammer dat de pizzadoos bij het leveren ingedeukt was waardoor een deel van de kaas aan de bovenzijde van de doos geplakt zat.

Cynthia
22 Februar 2019

Altijd lekker eten en snel bezorgd

Fokke
16 Februar 2019

Wederom snel bezorgd zoals altijd eigenlijk en de pizza was ook lekker. Mijn absolute favoriet.

Laurens
14 Februar 2019

Aardige gasten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger + altijd goede pizza’s. Gewoon 5 sterren.

Frequin
2 Februar 2019

De bresaola smaakte anders, minder lekker dan wat we gewend zijn. Volgens mij is andere kaas gebruikt (lijkt op grozette) en was vlees anders. Hopelijk volgende keer weer vertrouwde kwaliteit

Laurens
27 Januar 2019

De ham op mij pizza was vergeten maar wel een uiterst snelle levering

marjo
7 Januar 2019

ik heb een pizza margherita besteld. volgens de website zit er verse basilicum op, dit was echter niet zo dat en de reden dat ik die niet extra erbij besteld heb. jammer! verder lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

chris
31 Dezember 2019

Echt geweldige pizza, precies goed. Ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
29 Dezember 2018

Prima Pizza

Pim
18 Dezember 2018

Top!

Fokke
24 November 2018

Snelle bezorging, heerlijke pizza's, top service

Ghaname
21 November 2018

Snelle service, nette bezorger en heerlijke pizza’s!

Et
18 November 2018
Camps / Hertogh
18 November 2018

Beste pizzeria in de buurt (in de stad!) Vriendelijke mensen en verrukkelijke pizza's.

Anoniem
3 November 2018
Johan
31 Oktober 2018

Goed van kwaliteit, zoals altijd. Lekker volkoren bodem.

LSpaans
20 Oktober 2018

Lekker eten en snelle bezorging. Helemaal top!

Mounia
19 Oktober 2018

Wat een top pizza, altijd verse en snel bezorgd. Zeer vriendelijke bezorgers. Salade is knapperig en vers gesneden, ik kan dit meteen zien. Het is een ware verademing om te zien dat er nog een pizza bakker is die met trots, een topkwaliteit leveren en hun klant altijd tot dienst zijn. Ik zal altijd alleen hier mijn pizza's halen. Super compliment van een zeer kritische moeilijke eter.

Mees
9 Oktober 2018
Marian
1 Oktober 2018

Top pizza!!! De bezorging is snel, complimenten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeannette
30 September 2018
Ben
21 September 2018
Alex
20 September 2018

Heerlijk top pizza! Snel bezorgd;-)

Mira Bezuijen
2 September 2018

Pizza’s zijn heerlijk en van goede kwaliteit. Bezorging is zeer vriendelijk. Soms duurt het lang voordat de pizza’s er zijn, maar dat is volgens mij een goed teken. Dan hebben ze het druk en dus een goede kwaliteit pizza’s.

zwaagman
2 September 2018

pizza was erg hard gebakken. kortingscode kon niet gebruikt worden omdat de bestelling dan niet meer geplaatst kon worden omdat je daardoor onder het minimale bestelbedrag komt. graag dit aanpassen ijn het systeem.

Ron
1 September 2018

Heerlijke pizza weer, maar mag iets meer topping op.

Max de Groot
31 August 2018

lekkere pizzaÂŽs goede kwaliteit

anke labrie
30 August 2018

Weer lekker gegeten, snelle bezorging, goed op temperatuur en heerlijke tiramisu.

Ron
15 Juli 2018

erg lekker weer

Anke Labrie
30 Juni 2018

Prima op tijd, prima van smaak, prima van temperatuur, prima portiegrootte, vriendelijke bezorger, kortom: PRIMA!

Gerard
27 Juni 2018

Langdurig moeten wachten. Ruim anderhalf uur.

Ron
19 Juni 2018

Erg lekker maar niet meer warm,daar moeten jullie echt iets aan doen,dit is al de zoveelste keer....

R.Van dijk
4 Juni 2018
Ron
17 Mai 2018

Een uitzonderlijk lekkere pizza ! Een 12+

Shantilla
16 Mai 2018
Spaans
9 Mai 2018

Altijd heerlijke pizza en supersnelle bezorging

Laura
1 Mai 2018

Prima pizza’s, helaas waren ze al bijna koud toen we ze kregen. Wel bezorgd binnen de aangegeven tijd.

Jeannette
23 April 2018
Jeannette
14 April 2018

De lekkerste pizza! Knapperige bodem, goed gevuld. Precies op tijd bezorgd.

Max de Groot
10 April 2018

Heerlijke pizza's. Mooie dunne krokante bodems. Warm en snel geleverd.

Gerard
1 April 2018

Gaarne meer aandacht voor de meegeleverde knoflooksaus. Ontbrak bij de aflevering. Vorige keer was het bakje opengegaan en zat de hele levering onder de saus.

Winni
20 MĂ€rz 2018

Heerlijke pizza snelle bezorging!

Ron
16 MĂ€rz 2018

Weer een erg lekkere pizza,maar kan wat warmer.

Jacqueline
1 Februar 2018

de pizzaÂŽs waren weer heerlijk!!

M.F. Bakker
26 Januar 2018

Zo jammer! Na twee uitstekende pizza's een teleurstellende melanzane parmiggiani. De helft van de plakjes aubergine was rauw, dit omdat de dikte van de plakken onderling enorm verschilde. Dat is toch iets dat iedereen die kookt, moet weten! Verder geen parmezaanse kaas te bekennen, rubberachtige mozzarella en een flauwe, ongekruide tomatensaus. Een grote teleurstelling.

Jacqueline
24 Januar 2018

was weer heerlijk en snel bezorgd!

Jacqueline
13 Januar 2018

Super lekkere pizza's. Top kwaliteit en snel bezorgd! Voor ons hét adres voor een heerlijke pizza!

Margriet
8 Januar 2018

Supersnelle bezorging en hele lekkere pizza's!

SS
7 Januar 2018

snel & lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angie
6 Januar 2018

Ik had twee cola’s besteld, maar ik kreeg twee cola zero’s. Gelukkig was de bezorger zo lief om terug te rijden en alsnog twee cola’s bij mij af te leveren. Pizza was door de verwarring een beetje afgekoeld. Alsnog blij met het eten en de drankjes.

Jasper
19 Dezember 2017

Volkoren pizza is top hier

Anoniem
4 Dezember 2017

De pizza was erg snel Bezorgd, helaas wel iet wat aangebrand aan de bovenkant

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danny
30 November 2017

Het gratis drankje is voor de tweede keer niet bezorgd

S, Euser
27 November 2017

Prima pizza's weer zoals altijd.

M.F. Bakker
23 November 2017

De pizza melanzane was weer overheerlijk. De bezorging was vrij snel. Allemaal prima.

Jolijn
16 November 2017

Mega lekkere tortellini en snelle bezorging :-)

Jacqueline de Groot
14 November 2017

de pizza's waren heerlijk en vlot bezorgd. Lekkere dunne krokante bodems. Kortom prima pizza's!

SAS
12 November 2017

Snel en lekker! Dunne bodemn goed ingredienten

Desiree
9 November 2017

De kwaliteit van de pizza's vind ik goed: lekkere, knapperige bodem en verse ingrediĂ«nten. Prijs/kwaliteit verhouding is goed: met name de woensdag aanbieding. Bezorging is snel en altijd vriendelijke bezorgers aan de deur. Tips: - wat meer topping voor wat betreft champignons (voor € 1,50 verwachtte ik meer) - ook de combi-pizza's meenemen in de woensdag-aanbieding (er staat tenslotte ALLE pizza's) - pizza voorsnijden biedt extra gemak voor de klant

Gaby
28 Oktober 2017

Zoals altijd heerlijke pizza en super snelle bezorging. Kan iedereen Fratelli aanraden! Vooral de pizza Melanzane is niet te versmaden.

Marlou van Paridon
21 Oktober 2017

Gewoon hele goede pizza's: dunne, krokante bodem, goed en lekker belegd, had een beetje warmer gekund. Maar ik had er dan ook 10 tegelijk besteld. Kwam een kwartiertje te laat.

Winni
20 Oktober 2017

Heerlijke dunne Pizza's en snel bezorgd!

Manja Bakker
19 Oktober 2017

Prima pizza, maar niet zo bijzonder als de vorige die ik van jullie had, de melanzane. Die is echt een topper. Maar de quattro formaggia is ook echt veel en veel beter dan wat je gewoonlijk krijgt.

Ron
9 Oktober 2017

Heerlijk

Ron
23 September 2017

Jammer, weer een lauwe puzza.....

Grietje
22 September 2017
Jasper
20 September 2017

Prima volkorenpizza.

Ben
15 September 2017

krokante bodem en pittig van smaak, prima pizza

Gaby
4 September 2017

Heerlijke pizza Melanzane!

Johan
25 Juli 2017

Lekkere pizza met zongedroogde tomaatjes. Was wel wat ver doorbakken, dit keer. Bezorging was ook wat later dan ik gewend was.

Sas
19 Juli 2017

Heerlijke pizza's en pasta's! Snelle bezorging.

Bb
16 Juli 2017
Lieke
12 Juli 2017

Altijd goede pizza! En bezorger was niet te beroerd om even te bellen aangezien onze deurbel stuk is.

Ron
8 Juli 2017

Erg lekkere pizza !

Mariette
1 Juli 2017

Wij zijn helemaal gek op de volkorenbodem. Zoooo lekker en net iets gezonder.

AANEEN
27 Juni 2017

Biologische pizzabodem dat wel , www.verenigingaaneen.nl

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V Summers
27 Juni 2017

Lekker, precies zoals besteld en snel bezorgd.

Partos
26 Juni 2017
Jeannette
25 Juni 2017

Zoals altijd: TOP!

Ron
20 Juni 2017

Erg lekkere pizza ,zoals gewoonlijk, maar was niet warm meer........

BJ
14 Juni 2017
Kwok kei
10 Juni 2017
G.H. van Berkel
10 Juni 2017

Telnr achtergelaten waarop ik gebeld kon worden bij arriveren van Pizza's. Dat gebeurt niet waardoor hotel personeel op zoek moet gaan naar mij. Bij online bestelling werd gratis frisdrank beloofd: Nooit ontvangen. Verder prima pizza's

Danny
3 Juni 2017

alles top!

Gerard
1 Juni 2017
Simone
1 Juni 2017

Lekkere, goed belegde pizza's! Aardige bezorger.

Gerard
25 Mai 2017
Claire
22 Mai 2017

Snelle bezorging en toen ik belde met het verzoek om de pizza te snijden, kreeg ik een hele vriendelijke dame aan de lijn. Oh en de pizza's zijn heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ron
16 Mai 2017

Erg lekkere pizza, zoals gewoonlijk

Gerard
9 Mai 2017
Jeannette
20 April 2017

Het was weer heerlijk. Alleen de gevraagde toevoeging op de peperoni ontbrak. Slechts 3 minireepjes.

Tirza
5 April 2017

Leuke en vriendelijke bezorger, heerlijke pizza!

Mokum
24 MĂ€rz 2017

Lekker en snel!

Danny
23 MĂ€rz 2017

Altijd goed

Marjolein
12 MĂ€rz 2017
Gerard
9 MĂ€rz 2017
Marian
7 Februar 2017
Gerard
30 Januar 2017

Fout met bezorgen. Bezorger heeft snel geregeld dat het wel goed kwam. Smaak was echter niet wat ik gewend ben van Fratelli.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alfred
30 Januar 2017

Niet zo lekker als normaal

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alfred
21 Januar 2017
Yvonne
19 Januar 2017

Heerlijke dunne pizzabodem, pasta heerlijk, snelle levering, kortom, super!!

Linda
18 Januar 2017
Gerard
17 Januar 2017
AANEEN
2 Januar 2017

Excuus mijn onterechte klacht over niet ontvangen drankje, en jullie hebben de lekkerste biologische pizza!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hester
24 Dezember 2016

Eten was erg lekker, maar kwam pas na twee uur.

Liz
19 Dezember 2016

Pizza's zijn altijd heel lekker! Alleen nu voor de 2e keer een koude pizza gekregen. Ik bestel vaak/graag bij Fratelli en alles is altijd naar wens geweest!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard
19 Dezember 2016
GJ
17 Dezember 2016

Duurde lang 1.5 uur

Lieke
1 Dezember 2016

Bezorging was snel, en de pizza was net zo lekker als altijd. Men was wel vergeten het 2e bakje knoflooksaus erbij te doen. Jammer.

Jeannette
16 November 2016
Beaumont
12 November 2016

Super lekkere pizza's!

Frank
10 November 2016

Prima pizza zoals altijd!

Marianne
9 November 2016

Bezorging nvt , hebben afgehaald. Pizza's waren heerlijk

Yvonne
26 Oktober 2016

Top als altijd!!

Harry
23 Oktober 2016
Jeannette
14 Oktober 2016

Het was weer geweldig!