Avaliações de Fratelli dItalia Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Willem
30 janeiro 2023
kadir
31 dezembro 2022

Lekkerste pizza shoarma. Ik kom al jaren en verveelt nooit.

R.Vittali
28 dezembro 2022
Ruud
26 dezembro 2022

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorger

Paul Habraken
16 dezembro 2022

Heerlijk !

Eline
1 dezembro 2022
Z
18 novembro 2022

Grote bestelling geplaatst, tijdig geleverd en lovende reacties van aanwezigen. Aanrader!

Van den berg
15 novembro 2022
Rafoe
15 novembro 2022

Heerlijke pizza's, die snel èn op zeer correcte wijze bezorgd worden.

Anke Labrie
13 novembro 2022

Zeer snel bezorgd, aardige jongen én prima pizza, lekkere royale salade en goed merk ijsje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim
24 outubro 2022

Heerlijke pizza’s, goede portie. Bezorging binnen afgesproken tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anette
24 outubro 2022
Hessel
20 outubro 2022

Snelle levering en erg lekkere pizza, bedankt!

Tarik
17 outubro 2022

Al 7 jaar bestel ik m’n pizza’s bij Fratelli, zeer vriendelijke eigenaar, het eten altijd warm & smakkelijk mogen ontvangen! Top bezorgers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marjo
17 outubro 2022

Pizza was koud. Bezorger stond na telefoontje opeens op 3-hoog voor mijn deur. Met benedenburen mee naar binnen gegaan. Zei dat hij wel had aangebeld... Bel werkt gewoon. Beetje vaag verhaal.

Kikkerlina
9 outubro 2022

Perfect crust!!!

Marleen
17 setembro 2022

Beste team Dit keer minder tevreden. Het (betaalde). Drankje mistte en de pizza’s waren een stuk droger dan normaal.

Marcha
14 setembro 2022

Pizza was wat te lang in de oven gebleven. Calzone idem dito. Na dit telefonisch te hebben doorgegeven wel een nieuwe calzone gekregen. De pizza was al verdwenen in een hongerige man. Prima opgelost de calzone was zoals ik het gewend ben na vervanging

Lino Boekelman
6 setembro 2022

Altijd lekker knapperig en vers. De Pizza Caprese met verse tomaat en basilicum is mijn favoriet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Jong
24 julho 2022
Van Bijsterveld
17 julho 2022

De pizza’s zijn heerlijk maar als ik ze eet bij Louis Davids dan zijn ze warmer en nog veel lekkerder. De pizza courgette lekker maar mag iets meer courgette op.

IreneNL
3 julho 2022

Uitstekende pizza, ietsje meer groene kaas op de vier kazen. Uitstekend!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Liselore
29 junho 2022

Heerlijke dunne, smaakvolle pizza. Nieuwe vaste pizzarestaurant om de hoek!

Y
27 junho 2022
C
14 junho 2022
I
2 junho 2022
Manon
28 maio 2022

Verrukkelijke pizza’s, dunne bodem, verse ingrediënten en niet vet. Super snel via website bestelling.

Marcha
27 maio 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Danny Andreas
16 maio 2022

Hele lekkere pizza en kip

I.
6 maio 2022

Heerlijke pizza met vlotte en vriendelijke bezorgers. Aanrader.

Winni
6 maio 2022
Danny
4 maio 2022

De lekkerste pizza's in Amsterdam

Karin
25 abril 2022

Heerlijk gegeten, maar wel wat weinig voor €12,50.

Simon
18 abril 2022
Simon
4 abril 2022
Eline
28 março 2022
Jeannette
16 março 2022

Zoals altijd: heel erg lekkere pizza. Knapperige bodem, royaal belegd. Salade een beetje rommelig.

Winni
11 março 2022

Heerlijke pizza’s en snel bezorgd.

Eline
26 fevereiro 2022

Super snel en heel erg lekker!

Barber
13 fevereiro 2022

De pizza was echt heel erg lekker. Lekkerder dan vroeger :) ben niet zo’n pizza fan maar super hoor!

Elbert Schrier
26 janeiro 2022

Uitstekende kwaliteit en heel erg flexibel in de levering. Top Pizzeria!

Janneke
16 janeiro 2022
Anne
13 janeiro 2022

Heerlijke pizza’s en fijn en service!

I. Ho
12 janeiro 2022
Cynthia
22 dezembro 2021

Altijd lekker eten en snelle bezorging

Marlies
14 dezembro 2021

Lekker snel weer bezorgd en vriendelijke bezorger! De pizza kon iets warmer maar verder heerlijk gegeten!

Julie
25 outubro 2021
Adreo
15 outubro 2021

Delicious

Burk
9 outubro 2021
Sim
3 outubro 2021
Paul
18 setembro 2021

Op vrijdagavond na 30 min bezorgd, pizza en knoflooksaus zijn zeer goed

Roger
30 agosto 2021

Heerlijke pizza. Het kiezen van 2 ‘smaken’ per pizza is super!

Daphne
20 julho 2021

Heerlijke pizza’s en top bezorger!

Anjo
14 julho 2021
Jesse
12 julho 2021

Lekkere pizza, snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlies
10 julho 2021

Heerlijke pizza’s en altijd snelle bezorging. Top!

Marco
8 julho 2021
Jacqueline de Groot
7 julho 2021

de lekkerste pizza's van Amsterdam!!

jos
5 julho 2021
xw
28 maio 2021

Top bezorging! Binnen 15 min geleverd, zo hoort dat tegenwoordig!

Ingmar
20 maio 2021

Mijn favoriete pizzeria! Heerlijke pizza’s en meestal binnen een kwartier op tafel. Bedankt Fratelli!

hetty
11 maio 2021
K. Calis
16 abril 2021

Overheerlijke pizza. Goed belegd. Snelle levering, dus lekker warm.

hetty
24 março 2021
Esther
20 março 2021

Heerlijke pizza, snel bezorgd, aardige beZorger. Had iets meer groente op gekund

Marlies
10 março 2021

Lekker weer snel bezorgd!

jos
10 março 2021
Allard
23 fevereiro 2021

Leuke vriendelijke snelle bezorging. Krokante dunne goede pizza. Aan te raden👍🏼

Jos
19 fevereiro 2021

Helemaal ok

Jasper
19 janeiro 2021
Carmen
15 janeiro 2021

On time and tasty

Marianne Linnenkamp
7 janeiro 2021

Bestelling was op tijd. En de pizza was lekker!

Jacqueline de Groot
17 dezembro 2020

WAS WEER HEERLIJK EN SNEL BEZORGD

Philippus
13 dezembro 2020

Heerlijke gerechten vlotte bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

hetty
9 dezembro 2020

lekkere pizza, prima salade en snelle bezorging, prima!

Jacqueline de Groot
7 dezembro 2020

heerlijke pizza's en vlotte en correcte bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
5 dezembro 2020

Een 4stagioni pizza gegeten. Was heerlijk! Geen klachten. Heb er van genoten.

Nicolaas B.
4 dezembro 2020

De pizza's op zich waren heerlijk. Eén opmerking: de bodem had wel iets knapperiger gemogen. En de pizza's mogen van mij iets kleiner, maar dat is natuurlijk zeer persoonlijk. Tenslotte de insalate (wat was het ook al weer). Lekkere tomaat, goede sla, erg veel (te veel) mozarella, geen dressing. Die hebben we maar zelf toegevoegd. Samenvattend: Fratelli d'Italia is onze favoriete pizzeria.

Jacqueline de Groot
30 novembro 2020
Mark
23 novembro 2020

Wederom een heerlijke pizza. Goede dunne krokante bodem en rijk belegd. Bezorging was ook weer vlot en goed.

Steven
9 novembro 2020
Joost
4 novembro 2020

Super snelle en vriendelijke bezorging!

stefan
1 novembro 2020
Allard
30 outubro 2020

Veel beter dan de “Amerikaanse” concurrenten met aanbiedingen. Als je van Italiaanse pizza houdt., moet je hier zijn.

Strphanie
25 outubro 2020

Een '(h)eeeeerlijke' pizza, lieve bezorging ook. Tot de volgende keer!

Marlies
24 outubro 2020

De pizza’s hadden iets warmer mogen zijn, verder weer een heerlijke maaltijd!

steph
23 outubro 2020

Snel bezorgd, lekker pizza's, constant kwaliteit.

Benno
17 outubro 2020
Gerard
15 outubro 2020

50 minuten is wel lang wachten.

Anoniem
11 outubro 2020

Lekkere smakelijke pizza's. Werden snel bezorgd en ze waren nog heerlijk warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.A.Wardenaar
24 setembro 2020

Ik ben een zeer tevreden klant bij Fratelli d' Italia !

Ande Stokman
9 setembro 2020

Jullie zijn gewoon helemaal geweldig, lekkerste pizza's van de wereld echt waar.

Hetty
3 setembro 2020

Prima pizza’s en supersnelle bezorging👍

Sophie Nadorp
24 agosto 2020

Pizzas zijn altijd super heerlijk! Altijd warm en snel klaar. Alleen de knoflook saus zat er niet bij

Ben van Veen
19 agosto 2020

Jammer dat je de ansjovis ben vergeten, dat maakt de pizza nu juist wat beter van smaak

de Wit
27 julho 2020

we vonden de pizza's lekker dun precies goed De pizza met ansjovis was goed,maar de pizza met paprika had geen paprika erop maar olijven,waar ik niet zoveel van hou

Winni
27 julho 2020
Jasper
25 julho 2020
Elcke
13 julho 2020

Heerlijke, smaakvolle pizza's met een knapperige korst. Enige verbeterpunt; van mij mag er als je extra betaald voor een supplement wel wat meer van het betreffende ingrediënt op de pizza worden gedaan. Verder een echte aanrader!

m.duzink
10 julho 2020
Mark
8 julho 2020

Zoals altijd heerlijke pizza's! Lekkere dunne en knapperige bodem. Bezorging was ook goed: vlot en vriendelijk.

Nicolas
1 julho 2020

Weer helemaal prima. En lekker warm. En mooi op de gevraagde tijd.

Tim
24 junho 2020
Nicolas
24 junho 2020

Voortreffelijke pizza's. Mooie dunne bodem. Deze gaan we vaker bestellen.

m.duzink
22 junho 2020
Rj
13 junho 2020

Altijd snel en lekker

Willem Boerkamp
28 maio 2020

via app besteld, ging gemakkelijk. Pizza was smakelijk, erg vriendelijke bediening, zelf gehaald !

Jasper
23 maio 2020
Remco
20 maio 2020
Benno
10 maio 2020

Heerlijke pizza's!

Laurens
27 abril 2020
Marlies
23 abril 2020

Snelle bezorging, top

Ricardo
23 abril 2020

Erg lekkere pizza’s en rappe bezorging. Een aanrader!

Jappie
18 abril 2020

Top zoals altijd jongens

Philip
4 abril 2020

Lekkere calzone en snel klaar

Maria
28 março 2020

Supersnelle bezorging en heerlijke pizza!

Christina
15 março 2020

Heerlijke dunne pizza tonno die goed belegd is. Bezorgservice is goed en volgens afspraak.

Maria
5 março 2020
Mark
21 fevereiro 2020

Heerlijke pizza en een fantastische tiramisu! Bezorger was ook keurig op tijd.

Isabelle
4 fevereiro 2020

Snelle bezorging, mond verbrand aan mijn pasta. Pasta smaakte zoals het moest. “Ik had de carbonara” de pizza’s hebben een ”echte” italiaanse bodem. Zeker een aanrader.

Chios Media
28 janeiro 2020

beleg, zoals toevoeging ananas was een beetje mager. Verder alles goed van smaak, echt lekker. Lekkere dunne bodem, warm afgeleverd. Tot de volgende keer!

Pablo
24 janeiro 2020
Lelde
19 janeiro 2020
Pablo
16 janeiro 2020

All the food was delicious and fresh made. Also the delivery was very fast. will order again :)

Andrea
5 dezembro 2019
Grace Dubois
2 dezembro 2019

Het eten wad nog warm toen het werd bezorgd. In geen tijden zo een lekkere vegetarische Calzone gegeten. Rijkelijk gevuld met groente en mozzarella. Mijn dochter bij wie ik was had Cannelloni en mijn man Lasagne Bolognese

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
27 novembro 2019
Roman
23 novembro 2019
Chris
21 novembro 2019
Lelde Steinberga
20 novembro 2019
Anoniem
16 novembro 2019

We bestellen met regelmaat. En het eten is echt heel goed. De laatste twee bestellingen hebben we echter beide keren niet de correcte producten ontvangen. Wordt supersnel opgelost na een belletje, echter blijft het natuurlijk niet fijn dat je ‘versnipperd’ zit te eten met je familie.

Jacqueline
8 novembro 2019

Goeie pizza’s! Helaas waren ze niet warm meer!

Laurens
24 outubro 2019

Altijd goed!

Simone
22 outubro 2019

De pizza’s en lasagnes zijn ALTIJD mega lekker! Hier bestel ik de beste lasagne. Dit keer had ik een pizza Hawaï. Ik had een normale grote besteld, maar door een foutje kreeg ik een mega grote! Blije verassing!! Dankjulliewel!

jaap
18 outubro 2019

Gisteren weer een heerlijke warme knapperige pizza gekregen, tip doe is gek een mix je pizza in 2 helften/ smaken, in ieder geval ik heb gesmuld.

Steven
11 outubro 2019

Heerlijk gegeten en snelle bezorging.

Don
9 outubro 2019

Goeie pizza, lekker krokant en goed belegd. Bezorger had wat vrolijker en vriendelijker kunnen zijn. Maakt het geheel toch net even af.

Laurens
6 outubro 2019

Deze mensen snappen het! Altijd perfecte pizza’s, de grote (41mm?) is een klapper want precies genoeg voor als je vriendin 2 stukken mee eet. Verder snelle bezorging door vriendelijke gasten.

Ro
30 setembro 2019

Prima zoals altijd. Groeten de buurman van de Eemsstraat

Daphne
27 setembro 2019

Gisteren mijn eerste pizza daar besteld echt een aanrader. Super mooie schone winkel en een heerlijke pizza gegeten, geen vette deegplak echt TOP.

Gerard
13 setembro 2019

Calzone was aan de bovenkant helemaal kapot.

K.n.h
12 setembro 2019
Gerard
5 julho 2019
Maarten
17 junho 2019

Snel bezorgd, top kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Winni
12 junho 2019

Lekker pizza snelle bezorging!

Jerp
12 maio 2019

Lekkere pizzza’s snel bezorgd! Top restaurant!

Gerard
23 abril 2019

Super snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
8 abril 2019
Ben
8 abril 2019
Bart
29 março 2019

Prima pizza! Dunne knapperige bodem, lekker spicy en snel bezorgd!

Gerard
25 março 2019
Fokke
24 março 2019
Anoniem
24 março 2019

Top pizza's!

Allard
17 março 2019

Heerlijke pizza afgehaald. Volgende keer weer.

Anoesjka Van Aanholt
17 março 2019

Bezorging ging snel, aardeige bezorger en de pizza’s waren lekker en warm. Calzone alleen wel erg veel deeg.

Gemma Nust
3 março 2019

We hadden een grote pizza (45 cm) besteld die heel lekker was. Jammer dat de pizzadoos bij het leveren ingedeukt was waardoor een deel van de kaas aan de bovenzijde van de doos geplakt zat.

Cynthia
22 fevereiro 2019

Altijd lekker eten en snel bezorgd

Fokke
16 fevereiro 2019

Wederom snel bezorgd zoals altijd eigenlijk en de pizza was ook lekker. Mijn absolute favoriet.

Laurens
14 fevereiro 2019

Aardige gasten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger + altijd goede pizza’s. Gewoon 5 sterren.

Frequin
2 fevereiro 2019

De bresaola smaakte anders, minder lekker dan wat we gewend zijn. Volgens mij is andere kaas gebruikt (lijkt op grozette) en was vlees anders. Hopelijk volgende keer weer vertrouwde kwaliteit

Laurens
27 janeiro 2019

De ham op mij pizza was vergeten maar wel een uiterst snelle levering

marjo
7 janeiro 2019

ik heb een pizza margherita besteld. volgens de website zit er verse basilicum op, dit was echter niet zo dat en de reden dat ik die niet extra erbij besteld heb. jammer! verder lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

chris
31 dezembro 2019

Echt geweldige pizza, precies goed. Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
29 dezembro 2018

Prima Pizza

Pim
18 dezembro 2018

Top!

Fokke
24 novembro 2018

Snelle bezorging, heerlijke pizza's, top service

Ghaname
21 novembro 2018

Snelle service, nette bezorger en heerlijke pizza’s!

Et
18 novembro 2018
Camps / Hertogh
18 novembro 2018

Beste pizzeria in de buurt (in de stad!) Vriendelijke mensen en verrukkelijke pizza's.

Anoniem
3 novembro 2018
Johan
31 outubro 2018

Goed van kwaliteit, zoals altijd. Lekker volkoren bodem.

LSpaans
20 outubro 2018

Lekker eten en snelle bezorging. Helemaal top!

Mounia
19 outubro 2018

Wat een top pizza, altijd verse en snel bezorgd. Zeer vriendelijke bezorgers. Salade is knapperig en vers gesneden, ik kan dit meteen zien. Het is een ware verademing om te zien dat er nog een pizza bakker is die met trots, een topkwaliteit leveren en hun klant altijd tot dienst zijn. Ik zal altijd alleen hier mijn pizza's halen. Super compliment van een zeer kritische moeilijke eter.

Mees
9 outubro 2018
Marian
1 outubro 2018

Top pizza!!! De bezorging is snel, complimenten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeannette
30 setembro 2018
Ben
21 setembro 2018
Alex
20 setembro 2018

Heerlijk top pizza! Snel bezorgd;-)

Mira Bezuijen
2 setembro 2018

Pizza’s zijn heerlijk en van goede kwaliteit. Bezorging is zeer vriendelijk. Soms duurt het lang voordat de pizza’s er zijn, maar dat is volgens mij een goed teken. Dan hebben ze het druk en dus een goede kwaliteit pizza’s.

zwaagman
2 setembro 2018

pizza was erg hard gebakken. kortingscode kon niet gebruikt worden omdat de bestelling dan niet meer geplaatst kon worden omdat je daardoor onder het minimale bestelbedrag komt. graag dit aanpassen ijn het systeem.

Ron
1 setembro 2018

Heerlijke pizza weer, maar mag iets meer topping op.

Max de Groot
31 agosto 2018

lekkere pizza´s goede kwaliteit

anke labrie
30 agosto 2018

Weer lekker gegeten, snelle bezorging, goed op temperatuur en heerlijke tiramisu.

Ron
15 julho 2018

erg lekker weer

Anke Labrie
30 junho 2018

Prima op tijd, prima van smaak, prima van temperatuur, prima portiegrootte, vriendelijke bezorger, kortom: PRIMA!

Gerard
27 junho 2018

Langdurig moeten wachten. Ruim anderhalf uur.

Ron
19 junho 2018

Erg lekker maar niet meer warm,daar moeten jullie echt iets aan doen,dit is al de zoveelste keer....

R.Van dijk
4 junho 2018
Ron
17 maio 2018

Een uitzonderlijk lekkere pizza ! Een 12+

Shantilla
16 maio 2018
Spaans
9 maio 2018

Altijd heerlijke pizza en supersnelle bezorging

Laura
1 maio 2018

Prima pizza’s, helaas waren ze al bijna koud toen we ze kregen. Wel bezorgd binnen de aangegeven tijd.

Jeannette
23 abril 2018
Jeannette
14 abril 2018

De lekkerste pizza! Knapperige bodem, goed gevuld. Precies op tijd bezorgd.

Max de Groot
10 abril 2018

Heerlijke pizza's. Mooie dunne krokante bodems. Warm en snel geleverd.

Gerard
1 abril 2018

Gaarne meer aandacht voor de meegeleverde knoflooksaus. Ontbrak bij de aflevering. Vorige keer was het bakje opengegaan en zat de hele levering onder de saus.

Winni
20 março 2018

Heerlijke pizza snelle bezorging!

Ron
16 março 2018

Weer een erg lekkere pizza,maar kan wat warmer.

Jacqueline
1 fevereiro 2018

de pizza´s waren weer heerlijk!!

M.F. Bakker
26 janeiro 2018

Zo jammer! Na twee uitstekende pizza's een teleurstellende melanzane parmiggiani. De helft van de plakjes aubergine was rauw, dit omdat de dikte van de plakken onderling enorm verschilde. Dat is toch iets dat iedereen die kookt, moet weten! Verder geen parmezaanse kaas te bekennen, rubberachtige mozzarella en een flauwe, ongekruide tomatensaus. Een grote teleurstelling.

Jacqueline
24 janeiro 2018

was weer heerlijk en snel bezorgd!

Jacqueline
13 janeiro 2018

Super lekkere pizza's. Top kwaliteit en snel bezorgd! Voor ons hét adres voor een heerlijke pizza!

Margriet
8 janeiro 2018

Supersnelle bezorging en hele lekkere pizza's!

SS
7 janeiro 2018

snel & lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angie
6 janeiro 2018

Ik had twee cola’s besteld, maar ik kreeg twee cola zero’s. Gelukkig was de bezorger zo lief om terug te rijden en alsnog twee cola’s bij mij af te leveren. Pizza was door de verwarring een beetje afgekoeld. Alsnog blij met het eten en de drankjes.

Jasper
19 dezembro 2017

Volkoren pizza is top hier

Anoniem
4 dezembro 2017

De pizza was erg snel Bezorgd, helaas wel iet wat aangebrand aan de bovenkant

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danny
30 novembro 2017

Het gratis drankje is voor de tweede keer niet bezorgd

S, Euser
27 novembro 2017

Prima pizza's weer zoals altijd.

M.F. Bakker
23 novembro 2017

De pizza melanzane was weer overheerlijk. De bezorging was vrij snel. Allemaal prima.

Jolijn
16 novembro 2017

Mega lekkere tortellini en snelle bezorging :-)

Jacqueline de Groot
14 novembro 2017

de pizza's waren heerlijk en vlot bezorgd. Lekkere dunne krokante bodems. Kortom prima pizza's!

SAS
12 novembro 2017

Snel en lekker! Dunne bodemn goed ingredienten

Desiree
9 novembro 2017

De kwaliteit van de pizza's vind ik goed: lekkere, knapperige bodem en verse ingrediënten. Prijs/kwaliteit verhouding is goed: met name de woensdag aanbieding. Bezorging is snel en altijd vriendelijke bezorgers aan de deur. Tips: - wat meer topping voor wat betreft champignons (voor € 1,50 verwachtte ik meer) - ook de combi-pizza's meenemen in de woensdag-aanbieding (er staat tenslotte ALLE pizza's) - pizza voorsnijden biedt extra gemak voor de klant

Gaby
28 outubro 2017

Zoals altijd heerlijke pizza en super snelle bezorging. Kan iedereen Fratelli aanraden! Vooral de pizza Melanzane is niet te versmaden.

Marlou van Paridon
21 outubro 2017

Gewoon hele goede pizza's: dunne, krokante bodem, goed en lekker belegd, had een beetje warmer gekund. Maar ik had er dan ook 10 tegelijk besteld. Kwam een kwartiertje te laat.

Winni
20 outubro 2017

Heerlijke dunne Pizza's en snel bezorgd!

Manja Bakker
19 outubro 2017

Prima pizza, maar niet zo bijzonder als de vorige die ik van jullie had, de melanzane. Die is echt een topper. Maar de quattro formaggia is ook echt veel en veel beter dan wat je gewoonlijk krijgt.

Ron
9 outubro 2017

Heerlijk

Ron
23 setembro 2017

Jammer, weer een lauwe puzza.....

Grietje
22 setembro 2017
Jasper
20 setembro 2017

Prima volkorenpizza.

Ben
15 setembro 2017

krokante bodem en pittig van smaak, prima pizza

Gaby
4 setembro 2017

Heerlijke pizza Melanzane!

Johan
25 julho 2017

Lekkere pizza met zongedroogde tomaatjes. Was wel wat ver doorbakken, dit keer. Bezorging was ook wat later dan ik gewend was.

Sas
19 julho 2017

Heerlijke pizza's en pasta's! Snelle bezorging.

Bb
16 julho 2017
Lieke
12 julho 2017

Altijd goede pizza! En bezorger was niet te beroerd om even te bellen aangezien onze deurbel stuk is.

Ron
8 julho 2017

Erg lekkere pizza !

Mariette
1 julho 2017

Wij zijn helemaal gek op de volkorenbodem. Zoooo lekker en net iets gezonder.

AANEEN
27 junho 2017

Biologische pizzabodem dat wel , www.verenigingaaneen.nl

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

V Summers
27 junho 2017

Lekker, precies zoals besteld en snel bezorgd.

Partos
26 junho 2017
Jeannette
25 junho 2017

Zoals altijd: TOP!

Ron
20 junho 2017

Erg lekkere pizza ,zoals gewoonlijk, maar was niet warm meer........

BJ
14 junho 2017
Kwok kei
10 junho 2017
G.H. van Berkel
10 junho 2017

Telnr achtergelaten waarop ik gebeld kon worden bij arriveren van Pizza's. Dat gebeurt niet waardoor hotel personeel op zoek moet gaan naar mij. Bij online bestelling werd gratis frisdrank beloofd: Nooit ontvangen. Verder prima pizza's

Danny
3 junho 2017

alles top!

Gerard
1 junho 2017
Simone
1 junho 2017

Lekkere, goed belegde pizza's! Aardige bezorger.

Gerard
25 maio 2017
Claire
22 maio 2017

Snelle bezorging en toen ik belde met het verzoek om de pizza te snijden, kreeg ik een hele vriendelijke dame aan de lijn. Oh en de pizza's zijn heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
16 maio 2017

Erg lekkere pizza, zoals gewoonlijk

Gerard
9 maio 2017
Jeannette
20 abril 2017

Het was weer heerlijk. Alleen de gevraagde toevoeging op de peperoni ontbrak. Slechts 3 minireepjes.

Tirza
5 abril 2017

Leuke en vriendelijke bezorger, heerlijke pizza!

Mokum
24 março 2017

Lekker en snel!

Danny
23 março 2017

Altijd goed

Marjolein
12 março 2017
Gerard
9 março 2017
Marian
7 fevereiro 2017
Gerard
30 janeiro 2017

Fout met bezorgen. Bezorger heeft snel geregeld dat het wel goed kwam. Smaak was echter niet wat ik gewend ben van Fratelli.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alfred
30 janeiro 2017

Niet zo lekker als normaal

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alfred
21 janeiro 2017
Yvonne
19 janeiro 2017

Heerlijke dunne pizzabodem, pasta heerlijk, snelle levering, kortom, super!!

Linda
18 janeiro 2017
Gerard
17 janeiro 2017
AANEEN
2 janeiro 2017

Excuus mijn onterechte klacht over niet ontvangen drankje, en jullie hebben de lekkerste biologische pizza!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hester
24 dezembro 2016

Eten was erg lekker, maar kwam pas na twee uur.

Liz
19 dezembro 2016

Pizza's zijn altijd heel lekker! Alleen nu voor de 2e keer een koude pizza gekregen. Ik bestel vaak/graag bij Fratelli en alles is altijd naar wens geweest!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
19 dezembro 2016
GJ
17 dezembro 2016

Duurde lang 1.5 uur

Lieke
1 dezembro 2016

Bezorging was snel, en de pizza was net zo lekker als altijd. Men was wel vergeten het 2e bakje knoflooksaus erbij te doen. Jammer.

Jeannette
16 novembro 2016
Beaumont
12 novembro 2016

Super lekkere pizza's!

Frank
10 novembro 2016

Prima pizza zoals altijd!

Marianne
9 novembro 2016

Bezorging nvt , hebben afgehaald. Pizza's waren heerlijk

Yvonne
26 outubro 2016

Top als altijd!!

Harry
23 outubro 2016
Jeannette
14 outubro 2016

Het was weer geweldig!

Timothy
13 outubro 2016

Lekkere pizza, goede kwaliteit. Op tijd bezorgd.